حالا بخوانید
برنامه های کنفرانس مطبوعاتی E3 2018

طبق آخرین اطلاعات منتشر شده، زمان اجرای برنامه های کنفرانس مطبوعاتی E3 2018 به شرح زیر اعلام شده است:

 

EA – June 9 at 11am Los Angeles/ 7pm London

Microsoft – June 10 at 1pm Los Angeles/ 9pm London

Bethesda – June 10 at 6.30 pm Los Angeles/ 2.30 am London

Devolver Digital – June 10 at 8pm Los Angeles/ 4am BLondonT

Square Enix – June 11 at 10am Los Angeles/ 6pm London

Ubisoft – June 11 at 1pm Los Angeles/ 9pm London

PC Gaming Show – June 11 at 3pm Los Angeles/ 11pm London

Sony – June 11 at 6pm Los Angeles/ 2am London

Nintendo – June 12 at 9am Los Angeles/ 5pm London

EA – شنبه ۱۹ خرداد / ساعت ۱۰:۳۰ شب

Microsoft – دوشنبه ۲۱ خرداد / ساعت ۱۲:۳۰ شب

Bethesda – دوشنبه ۲۱ خرداد / ساعت ۶ صبح

Devolver Digital – دوشنبه ۲۱ خرداد / ساعت ۷:۳۰ صبح

Square Enix – دوشنبه ۲۱ خرداد / ساعت ۹:۳۰ شب

Ubisoft – سه شنبه ۲۲ خرداد / ساعت ۱۲:۳۰ شب

PC Gaming Show – سه شنبه ۲۲ خرداد / ساعت ۲:۳۰ شب

Sony – سه شنبه ۲۲ خرداد / ساعت ۵:۳۰ صبح

Nintendo – سه شنبه ۲۲ خرداد / ساعت ۸:۳۰ صبح

 

E3 رویدادی است که سالانه در ماه ژوئن در لس آنجلس آمریکا برگذار می شود. در این رویداد بیشتر سازندگان و توسعه دهندگان بزرگ صنعت گیم آخرین ساخته ها و برنامه های خود را منتشر می کنند. به طور کل%D

چطور بود؟ خوش ات اومد؟
عالیه
0%
سورپرایز
0%
خوشم اومد
0%
معمولیه
0%
خوشم نیومد
0%
عصبانیم
0%
گیج شدم
0%
غصه خوردم
0%
حرصم گرفت
0%
افتضاحه
0%
درباره نویسنده
ابراهیم قاسمی